top of page

Lespakketten

Waarom kies je voor individuele lessen?


Wat ik een aantal voordelen vind:

  • Het aantal lessen en de inhoud van de lessen wordt helemaal op jou en je baby afgestemd.

  • Veel persoonlijke aandacht en ruimte om vragen te bespreken over onder meer voeding, slapen en dragen.

  • Je leert de technieken sneller doordat er meer rust is en aandacht voor elkaar.

  • Je hoeft niet van huis en het tijdstip kan naar jouw wens aangepast worden.

  • Als je baby moe is kan hij lekker slapen op zijn eigen fijne plekje en kunnen wij nog wat dingen doornemen.

Hoe ga ik te werk?

Het gedrag van een baby, en vooral van de hele kleintjes is nog moeilijk te voorspellen. Wanneer zijn ze wakker? Wanneer hebben ze trek? Daarom neem ik ruim de tijd voor jullie en kunnen we altijd wel een gaatje vinden om ook daadwerkelijk te oefenen met jouw baby. Niet alle baby’s kunnen een volledige massage gelijk waarderen en moeten echt wennen aan de aanraking. Ook het tijdsbesef van een baby is heel anders, een massage duurt soms maar 5 minuten tot maximaal ongeveer 20 minuten.

Ik heb drie opties samengesteld om uit te kiezen, opties waarvan ik denk dat er voor veel situaties een passende is. Is dit nou niet het geval schroom niet om me een berichtje te sturen. Dan maken we samen een passende optie voor jou en je kindje.

babymassage.jpg

Compleet pakket (vanaf 6 weken)

Bestaat uit: 3 lessen van ongeveer een uur.

* Kennismakingsles
We maken even kennis, bespreken je wensen en verwachtingen. Je krijgt wat belangrijke theorie mee en we beginnen met een paar basistechnieken. Deze kan je dan lekker oefenen en zo raakt je kindje en jij al wat gewend met het masseren.


* 2 vervolg lessen
Ik leer je een volledige massage geven met grepen uit de shantala massagetechnieken en we kunnen inspelen op de behoefte van jouw baby door middel van technieken die je makkelijk kan integreren in je dagelijkse routine of technieken voor bijvoorbeeld buikkrampjes of overstrekken.

Er is altijd tijd om vragen te stellen over onder meer dragen, voeding, slapen en huilen.

Prijs €149,-

babycoach.jpg

Kort maar krachtig

Wil je wat ontspannende technieken leren die je kan toepassen in je dagelijkse verzorging of heeft jouw baby last van kwaaltjes of medische probleempjes?


Hier leer ik je massagetechnieken helemaal afgestemd op de behoefte van je kindje en jou.

* 1 les van 60/75 min

We maken even kennis, bespreken je wensen en verwachtingen en ik vertel je kort wat belangrijke theorie. Daarna beginnen we met de massage technieken. 

Prijs €59,-

Neem contact op
postpartumtijd.jpg

Sessie Samen: Hoe wil ik moeder zijn

Sessie Samen 60 min

Samen in gesprek over hoe jij moeder wil zijn. Wat jij je kindje wil geven en hoe je dat voor elkaar krijgt. Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? 

Met onderwerpen als veilig samen slapen, borstvoeding, huilen, onrust, krampjes en alle andere dingen die jouw bezig houden.

Prijs: €59,-

Neem contact op

Al deze pakketten zijn naar eigen behoefte te verlengen of te verkorten. Het liefst bepalen we samen de beste optie voor jouw en je baby.


Een individuele les babymassage boek je vanaf €59,-.

Lespakketten: Geboortecursus
bottom of page