top of page

Liefdevol in verbinding staan met je kindje

Ik kan je babymassage technieken leren voor een uitgebreide babymassage maar vooral ook technieken die je kan toepassen in je dagelijkse routine, dat is wel zo makkelijk.

220316_MARLOES06.jpg

In de kraamtijd

Individuele lessen

Vanaf de geboorte tot aan ongeveer 6 weken oud zijn de prikkels van de meeste massagetechnieken te groot. Daarom leer ik je voor de eerste paar weken liever haptonomische massagetechnieken bij het masseren van een baby. Zo kan je al vroeg beginnen met het intensiveren van de band tussen ouders en baby zonder je baby te overprikkelen. 

Deze lessen kunnen geheel naar wens worden gepland en zijn goed te combineren met een postpartum massage.

Schroom niet om me een berichtje te sturen om samen te overleggen en een plan te maken.

toes_edited.jpg

Vanaf 6 weken

Individuele lessen

Vanaf ongeveer 6 weken kan je beginnen met het masseren van je baby. Je baby is nu een beetje gewend aan het leven buiten de baarmoeder en kan langzaam gaan wennen aan een mooie massage. De ene baby vindt een volledige massage gelijk heerlijk en andere baby's moeten erg wennen aan aanraking. Alle baby's vinden massage uiteindelijk lekker als je maar met respect voor de grenzen van je kleintje omgaat.

Ik leer je masseren tot jouw baby ongeveer 6 maanden is, het is vooral handig als hij of zij nog stil wil liggen anders is masseren wat onhandig. Is je baby al ouder, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn, want pas beginnen met 6 maanden is natuurlijk ook nog hartstikke goed en fijn maar vergt een andere aanpak en technieken.

Als je voor individuele lessen babymassage kiest geef je echt wat waardevols aan je kindje en aan jezelf. Ook leuk als kraamcadeau!

Babymassage: Diensten
bottom of page