Wat bied ik aan als postpartum coach

Het bereiden van een gezonde helende maaltijd een massage om weer in contact te komen met je eigen lichaam, tijd voor jezelf en natuurlijk slaap.

Lees verder voor wat ik nog meer kan bieden en kies de voor jouw belangrijke dingen eruit.
Zo stem je mijn zorg helemaal op jullie behoeftes af.

Mijn kennis over moeder zijn, baby's, voeding en massage deel ik heel graag met jullie. Door regelmatig bijscholingen te volgen houd ik mijn kennis up to date en leer ik steeds weer nieuwe dingen die jouw als ouders kunnen helpen. Wil je weten welke opleidingen en scholingen ik volg bekijk het hier.

 
PXL_20210412_101012573_edited.png

Voeding

Na een zwangerschap en bevalling werkt je spijsverteringsstelsel langzamer en kan je het beste niet te "zwaar" eten en beginnen met voedzame, licht verteerbare voeding. De juiste voeding zorgt voor balans in je hormonen en bloedsuikerspiegel.

Door het toevoegen van bepaalde specerijen kun je inspelen op de behoeftes die het lichaam op dat moment heeft. Zo kan je de spijsvertering stimuleren, het afweersysteem ondersteunen en helpen bij de afvoer van gifstoffen uit het lichaam. Ook ondersteunt de juiste voeding bijvoorbeeld de borstvoeding, voel je je energieker en herstelt je lijf sneller.

Ik kook graag vegetarisch omdat dit lichter te verteren is en er juist heel veel goede voedingstoffen zitten in groentes, peulvruchten en noten maar een stuk vis of kip mag er zeker ook bijhoren.

Uiteindelijk is mijn doel om gevarieerd en lekker te koken. Op zijn tijd iets lekkers om te snoepen hoort daar ook bij.

Postpartum uren en kosten

Of ik 1 keer een uurtje kom, wat vaker of meer uren achter elkaar bepaal je helemaal zelf. Dit stemmen we af op jullie wensen en behoeftes.

Per uur reken ik €50,-

Vanaf 10 uur postpartum zorg word dit €45,- per uur 

Wat kan ik voor jullie betekenen, waar kan ik bij helpen? Samen kijken we hoe we deze uren invullen. 

Stuur een berichtje via het contact formulier of bel me dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek.

Wil je je kindje graag nog beter leren kennen en zelfverzekerder met je kindje kunnen omgaan dan raad ik je 1 of meerdere lessen babymassage aan. Dit is ook een hele mooie manier om te ontspannen en de tijd te nemen voor elkaar. Er is dan ook tijd om onzekerheden of vragen te uiten. Kijk even hier!