top of page

Wat kan ik voor je betekenen.

Het bereiden van een gezonde helende maaltijd een massage om weer in contact te komen met je eigen lichaam, tijd voor jezelf en natuurlijk slaap.

Lees verder voor wat ik nog meer kan bieden en kies de voor jouw belangrijke dingen eruit.
Zo stem je mijn zorg helemaal op jullie behoeftes af.

Voeding

Na een zwangerschap en bevalling werkt je spijsverteringsstelsel langzamer en kan je het beste niet te "zwaar" eten en beginnen met voedzame, licht verteerbare voeding. De juiste voeding zorgt voor balans in je hormonen en bloedsuikerspiegel.

Door het toevoegen van bepaalde specerijen kun je inspelen op de behoeftes die het lichaam op dat moment heeft. Zo kan je de spijsvertering stimuleren, het afweersysteem ondersteunen en helpen bij de afvoer van gifstoffen uit het lichaam. Ook ondersteunt de juiste voeding bijvoorbeeld de borstvoeding, voel je je energieker en herstelt je lijf sneller.

Ik kook graag vegetarisch omdat dit lichter te verteren is en er juist heel veel goede voedingstoffen zitten in groentes, peulvruchten en noten maar een stuk vis of kip mag er zeker ook bijhoren.

Uiteindelijk is mijn doel om gevarieerd en lekker te koken. Op zijn tijd iets lekkers om te snoepen hoort daar ook bij.

PXL_20210412_101012573_edited.png
signal-2023-04-18-19-54-51-486.jpg

Aromatherapie

Etherische olie is de geurende olieachtige vloeistof die wordt gewonnen uit planten. Al de kracht van de natuur in een druppeltje. De geuren die vrijkomen als je het in de lucht verspreidt kunnen de lucht zuiveren, jou zelfverzekerd laten voelen, activeren of juist kalmeren. Ook in een basisolie kunnen een paar druppels etherische olie worden toegevoegd voor een massage. Ik gebruik alleen biologische etherische oliën zonder toevoegingen en die veilig zijn voor gebruik tijdens het geven van borstvoeding en bij kinderen.

Postpartummassage voor de moeder

Een zachte fijne massage. Echt even een moment voor jezelf. Ik gebruik verschillende soorten olie en zal je de functie hiervan ook uitleggen. Massage kan je herstel ondersteunen.


signal-2023-04-11-19-23-36-863-2.jpg
IMG_1818_edited_edited_edited_edited.jpg

Gezin

Hebben jullie nog meer kinderen dan kan ik daar ook tijd voor maken. Met een nieuw lid van de familie is het soms moeilijk 'quality time' te hebben met je andere kindjes. Ik kan helpen met het klaarzetten en opruimen van bijvoorbeeld een leuke activiteit aan tafel of hijs iedereen in de jas om even naar buiten te gaan als mama even wil rusten.


Misschien oefenen we gelijk wel de eerste keer in de draagdoek. Als je kleintje veilig bij jou slaapt heb jij je handen vrij. 


Ook papa wordt niet vergeten en kan met al zijn vragen bij mij terecht. Samen spreken we af waar jullie wensen liggen.

Babymassage in de kraamtijd

Met mijn lessen babymassage leer ik je technieken die je dichter tot je kindje brengen. Aanraking voor meer geborgenheid, meer vertrouwen in jezelf en je kindje, een bijdrage aan een goede hechting en rust en ontspanning voor zowel mama en papa als de baby. Je leert samen te ontspannen, te vertragen en beleeft er allebei plezier aan.


Ook geef ik je vast wat tips voor na de kraamtijd. Zo kan je ook in je dagelijkse routine massage blijven toepassen en zelfs blijven gebruiken als je kindje groter word.

ben%20teetjes_edited.jpg
PXL_20220617_185623068.PORTRAIT.jpg

Tijd voor herstel en rust

Jouw lichaam is toe aan rust. Na een mega prestatie, 9 maanden in de buik dragen en een bevalling, nu de zorgen voor jouw baby. 

Nachtvoedingen zijn heel belangrijk voor jouw baby maar je kan niet even lekker bijslapen en ook overdag houdt de zorg voor je baby niet op. Zo kom je bijna niet toe aan het maken van je ontbijt en voor je het weet is het alweer lunchtijd. 

Geen tijd voor een dutje dus, zucht.

Ik ga je helpen, om toch dat dutje te doen, een gezonde lunch te eten en daarna houd ik de wacht zodat jij met een gerust hart lekker kan douchen.

Ondersteuning bij zorgen en vragen

Heb je vragen over borstvoeding of flesvoeding, voordelen van huid op huid contact, dragen in de draagdoek, onder de douche of in bad gaan, slapen op de buik of bij jullie in bed, ritme en voorspelbaarheid tijdens de dag, herstel van de moeder, de rol van de vader, veiligheid en geborgenheid, huilen, krampjes en alle andere dingen die jou bezig houden.

STEL ZE! Ik ben er voor je!

220316_MARLOES07.jpg

Mijn kennis over moeder zijn, baby's, voeding en massage deel ik heel graag met jullie. Door regelmatig bijscholingen te volgen houd ik mijn kennis up to date en leer ik steeds weer nieuwe dingen die jouw als ouders kunnen helpen. Wil je weten welke opleidingen en scholingen ik volg bekijk het hier.

Aanbod: Diensten

Postpartum uren en kosten

Of ik 1 keer een uurtje kom, wat vaker of meer uren achter elkaar bepaal je helemaal zelf. Dit stemmen we af op jullie wensen en behoeftes.

Per uur reken ik €19,-

Wat kan ik voor jullie betekenen, waar kan ik bij helpen? Samen kijken we hoe we deze uren invullen. 

Stuur een berichtje via het contact formulier of bel me dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek.

Wil je je kindje graag nog beter leren kennen en zelfverzekerder met je kindje kunnen omgaan dan raad ik je 1 of meerdere lessen babymassage aan. Dit is ook een hele mooie manier om te ontspannen en de tijd te nemen voor elkaar. Er is dan ook tijd om onzekerheden of vragen te uiten. Kijk even hier!

Aanbod: Over mij
bottom of page