top of page
signal-2023-04-11-19-23-36-863.jpg
Over mij: Afbeelding
Flower Plant

Wat meer over Mijzelf

Wie ben ik?


Mijn naam is Marloes Everard ik ben getrouwd met Stephen en samen hebben wij drie prachtige kindjes. Na mijn eerste zwangerschap had ik het gevoel dat ik meer wilde met de kennis die ik had opgedaan over zwangerschap, de bevalling en het leven met een nieuwe baby. Nadat mijn tweede zoontje was geboren ben ik begonnen met de opleiding tot docent babymassage, een hele mooie brede en complete opleiding. Hieruit ontstond mijn verlangen om nog meer te leren over de kwetsbare periode van een nieuw geboren baby en ook de ouders.

Na zelf veel onderzoek en studie gedaan te hebben over de periode na een bevalling en het volgen van verschillende scholingen is MightyMama ontstaan waar ik nu ook postpartum massages en ondersteuning in de kraamtijd aanbied.

Ik hou van buiten zijn, rommelen in mijn tuintje en mini moestuintje. Ik boulder graag en in het weekend ga ik met mn gezin oppad, even naar het bos, strand, een rondje fietsen in de polders. Kamperen met de kinderen of juist samen met mn man vind ik ook heerlijk. Even terug naar de basics. Koffie is in de morgen een must en ik hou erg van lekker en gezond eten.

Wil je wat meer weten of overleggen? Schroom niet om me een berichtje te sturen!

Ik volg regelmatig bijscholingen omtrent baby's en moederschap.

Over mij: Over mij

Mijn diploma's en trainingen

Docent babymassage expert

Deze opleiding is de basis voor mijn lessen babymassage. Hier heb ik alle technieken geleerd die je kan toepassen bij baby's vanaf ongeveer 6 weken. Ik heb geleerd anderen te laten masseren op gevoel en te leren vertrouwen op je intuïtie. Ook leerde ik technieken die passen bij baby's met kwaaltjes of medische problemen.

Babymassage in de kraamtijd en energetische massage

Met deze verdieping kan ik je nu ook technieken leren voor in de kraamtijd met een zo klein mogelijke prikkel om je kindje welkom te heten op deze wereld. Ik leerde polariteitsmassage, holistisch pulsen en technieken voor een energetische massage. Hele mooie technieken die veel teweeg kunnen brengen.

Geboortepatronen en Onrustige baby

- Welke invloed het verlaten van de veilige buik naar de buitenwereld heeft op je baby. Hoe jouw baby de geboorte ervaart kan invloed hebben op welke behoeftes jouw baby daarna heeft. Hoe herken je deze patronen en hoe ga je hiermee om.


- Wat is een onrustige baby?

Hoe je reageert op onrust en huilen. Waardoor kan onrust allemaal komen en wat doe je eraan.

Kraammassage

babybusinessschool

Massage voor de kraamvrouw na de bevalling. Extra aandacht voor de spieren die het hardst hebben gewerkt. Massage na been, buik of rugweeën. Ook voet- en handreflexmassage

Borstvoeding en kunstvoeding

voedingscentrum

Het geven van borstvoeding. Frequentie, hoeveelheid, aanlegmethode, kolven en eventueel afbouwen van borstvoeding. Gecombineerd met mijn eigen ruime ervaring. Het bereiden, geven en bewaren van kunstvoeding. Samenstelling en verschillende soorten kunstvoeding.
Ondersteund door kennis over responsief, therapeutisch of holistisch voeden uit de fles.

C-section Treatment

Keizersnedeclub Amsterdam

Januari 2024

Over mij: Training

Contact

Stuur me een berichtje, bel of mail me voor al je vragen.

Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram pagina.

Maasland

0612208511

  • Instagram

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Over mij: Neem contact op

CADEAUBON

Super leuk en origineel als kraamcadeau.

Geef hem bijvoorbeeld samen met wat vriendinnen.

Bestel een cadeaubon voor een bepaald bedrag of een pakket naar keuze. Inleverbaar voor zowel babymassage, kraammassage als coaching consult.

Deze bon krijg je van mij per post en word geactiveerd na betaling.
Kan ook direct worden verstuurd aan de kraamvrouw dan zal ik hem natuurlijk feestelijk verpakken, geef dan ook even aan of het voor een jongen of meisje is.

6.png
Over mij: Citaat
Over mij: Tekst
bottom of page