top of page
WhatsApp Image 2024-01-16 at 13.37.32.jpeg

Wat meer over Mijzelf

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Marloes Everard ik ben getrouwd met Stephen en samen hebben wij drie prachtige kindjes. De zwangerschap en geboorte van mijn eerste kindje brachten al veel teweeg maar nadat mijn tweede zoontje was geboren ben ik begonnen met de opleiding tot docent babymassage, een hele mooie brede en complete opleiding. Hieruit ontstond mijn verlangen om nog meer te leren over de kwetsbare periode van een nieuw geboren baby en ook de ouders.

Na zelf veel onderzoek en studie gedaan te hebben over de periode na een bevalling en het volgen van verschillende scholingen is MightyMama ontstaan waar ik nu ook postpartum massages en ondersteuning in de kraamtijd aanbied.

Inmiddels is mijn aanbod ook uitgebreid met de keizersnede behandelingen, zo is voor mij mijn aanbod compleet en kan ik heel veel moeders helpen in hun reis na de geboorte van hun kindje.

Ik hou van buiten zijn, rommelen in mijn tuintje en mini moestuintje. Ik boulder graag en in het weekend ga ik met mn gezin oppad, even naar het bos, strand, een rondje fietsen in de polders. Kamperen met de kinderen of juist samen met mn man vind ik ook heerlijk. Even terug naar de basics. Koffie is in de morgen een heerlijk opstart moment en ik hou erg van lekker en gezond eten.

Wil je wat meer weten of overleggen? Schroom niet om me een berichtje te sturen!

Cadeaubon

Super leuk en origineel als kraamcadeau.

Geef hem bijvoorbeeld samen met wat vriendinnen.

Bestel een tegoedbon voor een bepaald bedrag of een behandeling naar keuze.

Deze bon kan ik per post versturen of digitaal.
Kan ook direct worden verstuurd aan de kraamvrouw dan zal ik hem natuurlijk feestelijk verpakken.

PXL_20240619_075011520_edited.jpg

Contact

Heb je vragen, wil je vrijblijvend telefonisch kennis maken of een afspraak inplannen? 

Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail. Uiteraard kan je ook bellen, spreek dan mijn voicemail in en ik bel je terug.

Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram pagina.

Studio @ Klein huis te velde 4 / Post @ 's-prinsensingel 20 Maasland

0612208511

  • Instagram

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Mijn diploma's en trainingen

Docent babymassage expert

Deze opleiding is de basis voor mijn lessen babymassage. Hier heb ik alle technieken geleerd die je kan toepassen bij baby's vanaf ongeveer 6 weken. Ik heb geleerd anderen te laten masseren op gevoel en te leren vertrouwen op je intuïtie. Ook leerde ik technieken die passen bij baby's met kwaaltjes of medische problemen.

Babymassage in de kraamtijd en energetische massage

Met deze verdieping kan ik je nu ook technieken leren voor in de kraamtijd met een zo klein mogelijke prikkel om je kindje welkom te heten op deze wereld. Ik leerde polariteitsmassage, holistisch pulsen en technieken voor een energetische massage. Hele mooie technieken die veel teweeg kunnen brengen.

Geboortepatronen en Onrustige baby

- Welke invloed het verlaten van de veilige buik naar de buitenwereld heeft op je baby. Hoe jouw baby de geboorte ervaart kan invloed hebben op welke behoeftes jouw baby daarna heeft. Hoe herken je deze patronen en hoe ga je hiermee om.


- Wat is een onrustige baby?

Hoe je reageert op onrust en huilen. Waardoor kan onrust allemaal komen en wat doe je eraan.

Kraammassage

babybusinessschool

Massage voor de kraamvrouw na de bevalling. Extra aandacht voor de spieren die het hardst hebben gewerkt. Massage na been, buik of rugweeën. Ook voet- en handreflexmassage

Borstvoeding en kunstvoeding

voedingscentrum

Het geven van borstvoeding. Frequentie, hoeveelheid, aanlegmethode, kolven en eventueel afbouwen van borstvoeding. Gecombineerd met mijn eigen ruime ervaring. Het bereiden, geven en bewaren van kunstvoeding. Samenstelling en verschillende soorten kunstvoeding.
Ondersteund door kennis over responsief, therapeutisch of holistisch voeden uit de fles.

C-section Treatment

Keizersnedeclub Amsterdam

Alles omtrent de keizersnede, wat gebeurt er tijdens een operatie, wat is het effect op jouw en jouw baby, hoe heelt het litteken en een moederlijf en wat kan je doen om klachten te verhelpen door middel van cupping therapie en massage.

bottom of page